Cannelloni med kyckling och svamp
4 port
Beskrivning:
Sätt ugnen på 200°. Bena ur kycklingen och ta bort skinnet. Skär den i små bitar. Skala löken. Hacka lök och champinjoner fint. Stek lök, champinjoner och vitlök i smör ett par min. Tillsätt kyckling, grovt hackad spenat, crème fraiche, 1 dl ost, salt och peppar. Fördela fyllningen på lasagneplattorna, rulla ihop och lägg i en ugnssäker form. Smält smör i en kastrull. Rör ner mjölet. Tillsätt mjölken, koka 3 min under omrörning. Smaka av med salt. Häll såsen i formen och strö över 1 dl riven ost. Tillaga i mitten av ugnen ca 25 min.
Ingredienser:
1 st grillad kyckling
1 st gul lök
200 g champinjoner
3 st vitlöksklyftor
1 msk Arla® Svenskt Smör
80 g bladspenat
2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron
2 dl Kvibille® Svecia riven
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
8 st färska lasagneplattor
2 msk Arla® Svenskt Smör
2 msk vetemjöl
5 dl Arla® mjölk
1 tsk salt
Beskrivning:
Sätt ugnen på 200°. Bena ur kycklingen och ta bort skinnet. Skär den i små bitar. Skala löken. Hacka lök och champinjoner fint. Stek lök, champinjoner och vitlök i smör ett par min. Tillsätt kyckling, grovt hackad spenat, crème fraiche, 1 dl ost, salt och peppar. Fördela fyllningen på lasagneplattorna, rulla ihop och lägg i en ugnssäker form. Smält smör i en kastrull. Rör ner mjölet. Tillsätt mjölken, koka 3 min under omrörning. Smaka av med salt. Häll såsen i formen och strö över 1 dl riven ost. Tillaga i mitten av ugnen ca 25 min.
Ingredienser:
1 st grillad kyckling
1 st gul lök
200 g champinjoner
3 st vitlöksklyftor
1 msk Arla® Svenskt Smör
80 g bladspenat
2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron
2 dl Kvibille® Svecia riven
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
8 st färska lasagneplattor
2 msk Arla® Svenskt Smör
2 msk vetemjöl
5 dl Arla® mjölk
1 tsk salt

Trackback