Förlåt
Hej! Jag känner att jag inte varit aktiv påsistone. Jag ska försöka att bli mer aktiv nu!
Men om ni är inne på bloggen och tycker den är bra så sprid gärna bloggen och skriv gärna någon kommentar.
Hej så länge! 💖
Cannelloni med kyckling och svamp
4 port
Beskrivning:
Sätt ugnen på 200°. Bena ur kycklingen och ta bort skinnet. Skär den i små bitar. Skala löken. Hacka lök och champinjoner fint. Stek lök, champinjoner och vitlök i smör ett par min. Tillsätt kyckling, grovt hackad spenat, crème fraiche, 1 dl ost, salt och peppar. Fördela fyllningen på lasagneplattorna, rulla ihop och lägg i en ugnssäker form. Smält smör i en kastrull. Rör ner mjölet. Tillsätt mjölken, koka 3 min under omrörning. Smaka av med salt. Häll såsen i formen och strö över 1 dl riven ost. Tillaga i mitten av ugnen ca 25 min.
Ingredienser:
1 st grillad kyckling
1 st gul lök
200 g champinjoner
3 st vitlöksklyftor
1 msk Arla® Svenskt Smör
80 g bladspenat
2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron
2 dl Kvibille® Svecia riven
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
8 st färska lasagneplattor
2 msk Arla® Svenskt Smör
2 msk vetemjöl
5 dl Arla® mjölk
1 tsk salt
Beskrivning:
Sätt ugnen på 200°. Bena ur kycklingen och ta bort skinnet. Skär den i små bitar. Skala löken. Hacka lök och champinjoner fint. Stek lök, champinjoner och vitlök i smör ett par min. Tillsätt kyckling, grovt hackad spenat, crème fraiche, 1 dl ost, salt och peppar. Fördela fyllningen på lasagneplattorna, rulla ihop och lägg i en ugnssäker form. Smält smör i en kastrull. Rör ner mjölet. Tillsätt mjölken, koka 3 min under omrörning. Smaka av med salt. Häll såsen i formen och strö över 1 dl riven ost. Tillaga i mitten av ugnen ca 25 min.
Ingredienser:
1 st grillad kyckling
1 st gul lök
200 g champinjoner
3 st vitlöksklyftor
1 msk Arla® Svenskt Smör
80 g bladspenat
2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron
2 dl Kvibille® Svecia riven
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
8 st färska lasagneplattor
2 msk Arla® Svenskt Smör
2 msk vetemjöl
5 dl Arla® mjölk
1 tsk salt
